Nyt coil anlæg giver store muligheder for kunderne


Til den fuldautomatiske presselinje med 4 pressere og 5 robotter har CK Deep Drawing skiftet coil anlæg til et større og bedre. Der kan nu arbejdes i helt op til 8 ton coils mod tidligere 5 og i tykkelser op til 6 mm. Det betyder øget kapacitet og flere muligheder for kunderne.

 

Effektivitet og fleksibilitet

Presselinjen producerer mange forskellige produkter, og coil skift er hurtigere med det nye anlæg. Det giver besparelser, som kommer kunderne tilgode. Samtidig har anlægget længere oppetid, kortere nedetid og vedligeholdelsen er mindre. Der er bedre ergonomi for operatøren, og styringen med touch-funktioner er brugervenlig.

Direktør hos CK Deep Drawing, Peter Møller udtaler: ”Vi får mulighed for at vinde flere ordrer med det nye coil anlæg, der både kan behandle et større arbejdsområde og er mere effektivt. Vi valgte netop dette anlæg, fordi fødesystemet til det fuldautomatiske coilanlæg med 2 presselinjer og 4 robotter, vi installerede i 2019 også kommer fra den leverandør, og dermed fungerer det godt sammen.”

Det nye coil anlæg kan rette fra 0,7 til 6 mm stål i 1.250 mm bredde. Det tidligere anlæg kunne kun rette op til 3 mm. Alt indstilling dvs. materialetykkelser, bredde og højde på feeder, retteværk og haspel er monteret med servomotorer. Det betyder, at når maskinprogrammet kaldes frem, indstilles anlægget automatisk, og det gør produktionen effektiv.

 

CK Deep Drawing som totalleverandør

CK Deep Drawing kan fungere som totalleverandør igennem hele produktionsprocessen fra rådgivning, til fastlæggelse af forædlingsproces til levering. Efterfølgende kan CK Deep Drawing lagerføre produkterne, så kunderne kan trække på dem, når de har brug for dem.

Skriv til os

+45 7627 3232