CK Deep Drawing arbejder med metalbearbejdning og -formgivning

Siden 1910 har vi opbygget erfaring i et værdiskabende samarbejde med vores kunder.

Vores viden – din fordel

Siden 1910 har CK Deep Drawing været en stabil, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for den danske og udenlandske industri. Vores maskinpark er omfattende og har den nyeste robotteknologi. Vi matcher det globale marked og yder en ‘state of the art’-præstation inden for avanceret pladebearbejdning og finisharbejder.

Du får igennem et samarbejde med os en konkurrencedygtig produktion, hvor besparelser er mere reglen end undtagelsen. Vores produktion af produkter og delprodukter til industrien er omfattende og omhandler bl.a. dykpumper, ventilationsdele, produkter til togindustrien, agro-produkter, motorkomponenter, køkkenredskaber til storkøkkener, vindueselementer, gulvvarmeplader, vandfiltre, støvsugerkomponenter, lampearmaturer, trykbeholdere og meget meget mere. Tag endelig fat i os, hvis vi skal drøfte løsninger. Kontakt os her.

Vores hovedkompetencer er dybtræk, stans og udstansning, laserskæring, valsning og robotsvejsning, men vi udfører også andre opgaver som spåntagning, værktøjskonstruktion, polering og montage. Vi laver 3D-simuleringer, som er et uundværligt supplement til den omfattende praktiske erfaring, vi har opbygget i virksomheden igennem årtier, og vi tilbyder lageraftaler, så du kan trække på dine produkter, når du har behov for det.

Skriv til os

+45 7627 3232