Laserskæring

Kvalitets laserskæring af metalemner i 2D og 3D. Vi arbejder kontinuerligt med materialeoptimering, som giver dig en attraktiv pris. Laserskæring i små og store seriestørrelser og komplekse udformninger.

Laserskæring

CK Deep Drawing er stærke til præcis kvalitets laserskæring af metalemner. Vi arbejder kontinuerligt med materialeoptimering og på den måde, sikrer vi, at du får den bedste pris og proces. Vi udfører laserskæring i metal, aluminium, stål og rustfrit stål i både små og store seriestørrelser og ofte i komplekse udformninger. Materialetykkelserne er 0,5 mm til 10 mm med et maks. pladeformat på 1500 x 3000 mm.

Vi udfører 2d laserskæring og kan som noget unikt tilbyde både laserskæring af plader og formgivning af pladerne i dybtræk efterfølgende. Dermed kan vi levere hele forarbejdningsprocessen.

Indenfor 3d laserskæring kan vi skære tredimensionelt i rør. Vi kan skære slidser i rør til stoleben, så de kan bukkes 45o- og 90o uden deformation. Vi kan altså forarbejde langt det meste i metal, stål, rustfrit stål, aluminium mv. og tilbyde kvalitets emneoptimering.

Tag endelig fat i os.

Skriv til os

+45 7627 3232