Profil

Få øget din konkurrencekraft igennem CK Deep Drawing. Vi leverer avanceret pladebearbejdning og finisharbejder i høj kvalitet til kosteffektive priser og hurtig levering.

Solid og kvalitetsbevist

CK Deep Drawing har siden 1910 været en stabil, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for den internationale og danske industri. I 2004 etablerede vi os i Vietnam, som nu er en del af virksomheden. Vi arbejder med metalbearbejdning herunder dybtræk, presning, udstansning, laserskæring, valsning og robotsvejsning, som vores hovedområder, og vi råder over en stor og moderne maskinpark, som yder en ’state of the art’- præstation inden for avanceret pladebearbejdning og finisharbejder.

Vi ser det til stadighed som vores ansvar, at vores kunder får den mest hensigtsmæssige og innovative produktion. Sådan skaber vi fremskridt, og vi er meget bevidste om, at det aldrig nytter at hvile på laurbærrene, og gøre ’som vi plejer’.

“Vi betragter vores kunder og leverandører som ligeværdige partnere” – fortæller direktør Peter Møller.

Brochure: CK Deep Drawing

Ligeværdighed med engagement

Kun med et velfungerende team kan tingene gå op i en højere enhed. Derfor arbejder vi med ligeværdighed og medarbejderudvikling. Vores stabile team arbejder engageret og løsningsorienteret i forhold til den enkelte kunde. Alle kunder har en personlig kontaktperson hos os, som kender de enkelte produkter i detaljer.

Bæredygtighed er vigtigt for os. Vi har stort fokus på balancen imellem bæredygtighed og effektivitet og heldigvis går de to ting ganske godt hånd i hånd, når produktionen planlægges fornuftigt.

Vores værdier

Vi arbejder med stor omhu, dedikation og konstant lærevillighed for at sikre vores kunder de bedste løsninger. Mindst mulig miljøpåvirkning og det gode samarbejde er nogle af vores grundsten og en klar og kompetent dialog mellem os og kunden igennem hele processen er vigtig. Vi betragter vores kunder og leverandører som samarbejdspartnere, og vi løser opgaverne i fællesskab.

Vi har altid lagt vægt på langsigtede relationer, der bygger på gensidig tillid og ansvar og har kunder, der har fulgt os i rigtig mange år.

Skriv til os

+45 7627 3232