Mød en medarbejder

CK Deep Drawing har høj medarbejdertilfredshed. Mød nogle af vores medarbejdere her.

Søren blev ansat i 1989 som fejedreng. Sidenhen blev han SID’er, opstiller, værkfører og nu produktionsleder. Søren har det store overblik, knowhow og sans for at få ting til at ske. “Jeg forsøger at videregive min store interesse og motivation til vore medarbejdere ved selv at være et godt eksempel”, siger Søren Holmfeld.

Søren Holmfeld

Produktionsleder

sh@ckdeepdrawing.dk
Tlf. +45 7627 3232 | Mobil +45 2566 2241

CK Deep Drawing har sjæl

Søren Holmfeld startede som fejedreng i CK Deep Drawing i 1989. Han blev efter en årrække i produktionen ansvarlig for aftenholdet i 1999, og i 2005 blev han produktionsleder. Det trives han med. Mere end 30 års ansættelse er sjældent i erhvervslivet men hos CK Deep Drawing har rigtig mange medarbejdere været længe i virksomheden.

”Noget af det, jeg rigtig godt kan lide hos CK Deep Drawing er, at virksomheden har sjæl. Vi er en familieejet virksomhed, og det giver efter min mening et andet drive og en sjæl, som jeg rigtig godt kan lide. Og så er vores samarbejde virkelig godt – vi bruger hinandens spidskompetencer, og det giver et optimalt grundlag for at udvikle gode løsninger til kunderne” fortæller Søren.

Og Søren fortsætter:

”Det motiverer mig meget er, at arbejde med udviklingsprojekter. At købe og installere nye maskiner og optimere processer i produktionen, og det har jeg gode muligheder for. CK Deep Drawing er den mest automatiserede virksomhed i Danmark inden for metalbearbejdning. År tilbage var der mange flere medarbejdere, men den høje automatiseringsgrad har gjort, at vi er langt færre i dag, og det har givet os et forspring på markedet, som jeg er glad for at være en del af.”

Jesper Drachmann, som er konstruktør og projektleder, blev ansat første gang i CK Deep Drawing i 2001 og efter et kort exit hos en underleverandør vendte han tilbage i 2010.

Jesper Drachmann

Konstruktør & projektleder

jd@ckdeepdrawing.dk
Tlf. +45 7627 3232 | Mobil +45 4123 5176

Frihed under ansvar

Jesper Drachmann, som er konstruktør og projektleder, blev ansat første gang i CK Deep Drawing i 2001 – 2007, og efter et kort exit hos en underleverandør vendte han tilbage i 2010.

”Vi har frihed under ansvar, og der er masser af humor i hverdagen og en god omgangstone. Det kan jeg godt lide. Samtidig er CK Deep Drawing nok en af de mest højteknologiske produktionsvirksomheder i branchen, og det er spændende. Her er der rent og pænt alle steder og i produktionen er der ingen manuelle løft. Det har vi robotterne til. Samtidig er vi rigtig gode til at samarbejde omkring opgaverne Vi sparrer meget med hinanden, fordi det er en fælles opgave at få produktionen til at køre. Alle er lige vigtige, og det giver en særlig ånd.”

Og Jesper fortsætter:

”Samtidig er arbejdet virkelig interessant. Jeg er med helt fra start, hvor vi drøfter løsninger med kunden. Derefter emnemodner vi, og konstruktion af værktøjerne igangsættes. Så tester vi værktøjet, og så snart vi står med et færdigt og testet produkt, kører vi ud til kunden og afleverer det personligt. Det er en stor tilfredsstillelse at være med i hele processen, som også omfatter kalkulation af produkterne.”

Dennis Sørensen blev ansat som industrioperatør hos CK Deep Drawing i 2014. Han er glad for sit arbejde og vægter medindflydelse og det at blive set som medarbejder.

Dennis Sørensen

Industrioperatør

Medindflydelse og godt arbejdsklima

Dennis Sørensen blev ansat som industrioperatør hos CK Deep Drawing i 2014. Han er glad for sit arbejde og vægter medindflydelse og det at blive set som medarbejder.

”Jeg arbejder med mange forskellige ting hos CK Deep Drawing – både vask af industri røreskåle, pakning af produkter, kvalitetssikring og så hjælper jeg mine kolleger, hvis det brænder på et sted. Jeg kan godt lide, at det er så afvekslende. Der er en god stemning imellem kontorfolkene og folkene i produktionen. Vi arbejder godt sammen, og hvis man har problemer med en maskine eller andet, bliver det hurtigt ordnet, så vi ikke har unødig spildtid. Det kan jeg godt lide.”

og Dennis fortsætter:

“Jeg synes produktionen hos CK Deep Drawing er spændende, fordi den er meget automatiseret. Det giver nogle andre arbejdsopgaver og mindre manuelt arbejde. Det trives jeg med. Socialt har vi det godt. Hvis nogen har fødselsdag eller jubilæum er vi alle med til at fejre det. Man bliver i det hele taget set mere i hverdagen, og det er rart. Jeg går glad på arbejde og glad hjem igen.”

110 års erfaring med metalbearbejdning

CK Deep Drawing har siden 1910 været en stabil, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til dansk og udenlandsk industri. I dag er maskinparken stor og moderne, matcher det globale marked og yder en ’state of the art’-præstation inden for avanceret pladebearbejdning og finisharbejder.

Skriv til os

+45 7627 3232