Hvorfor vælge CK Deep Drawing?

Få optimeret din værdikæde i et professionelt samarbejde. Vi søger altid best practice til fordel for vores kunder.

Medtalbearbejdning med ildhu

Når du indgår et projektsamarbejde med CK Deep Drawing, får du en samarbejdspartner, der kan tilbyde en bred palette af discipliner ingen for metalbearbejdning. Hos os kan næsten alt lade sig gøre. Du får samtidig en kompetent og samarbejdsorienteret leverandør, som du kan stole på.

Vi har opbygget en stor og grundig erfaring med alsidige og udfordrende metalbearbejdnings opgaver og sørger konstant for at dygtiggøre os fagligt. Vi udbygger løbende vores produktionsudstyr, så vi kan holde vores forspring i forhold til konkurrenterne. Det er vigtigt for os at møde vores kunder – som vi ser som vores samarbejdspartnere – med ildhu, entusiasme og ærlighed. Vi lover ikke noget, vi ikke kan holde.

Fleksibilitet og kvalitet

En fleksibel og samarbejdende tilgang er en af vores grundsten. Vi søger altid best practice. Vores medarbejdere er erfarne og nogen af branchens bedste. Derfor ved vi også, at vi tilbyder de mest optimale løsninger.

Vi deltager typisk i idé- og udviklingsfasen og producerer og leverer produkter på et kvalitetsniveau, som altid opfylder dine krav og forventninger – og gerne lidt til.

Detaljeret viden om materialer

For at kunne give dig den bedste løsning, har vi brug for detaljeret viden om forskellige materialers muligheder og begrænsninger under bearbejdning og formgivning. Vi gør meget ud af at teste og researche på materialerne, så vi har det rigtige beslutningsgrundlag fra starten. Vi arbejder med mange forskellige materialetykkelser inden for aluminium, stål, rustfrit stål og jern og ved, hvordan de varierer inden for et designs rammer. Vi ved også, hvordan vi giver din produktion værditilvækst.

Skriv til os

+45 7627 3232