underside-header

Fleksibilitet er nøgleordet

Lige som tiderne skifter, og jeres behov, produkter og
forventninger udvikler sig – således er CK Deep Drawing også i stadig udvikling og forandring.

I denne branche er der intet, der står stille – og selv om der naturligvis i høj grad er brug for en solid basis af praktisk erfaring at stå på, så sker der hele tiden en betydelig udvikling og finpudsning af viden, teknikker og indkøb af det allerbedste, højteknologiske udstyr.

ckdeepdrawing fleksibilitet

Detaljeret viden giver et godt beslutningsgrundlag
For at kunne give jer den bedste løsning, har vi brug for detaljeret viden om forskellige materialers muligheder og begrænsninger under bearbejdning og formgivning. De opgaver vi udfører, kan være meget forskelligartede, så derfor gør vi meget ud af at teste, forske og researche ned i den mindste detalje, for at kunne tage  stilling til opgaven fra starten – og komme ud med et optimalt resultat via en optimeret produktionsproces.

Vi arbejder med mange forskellige materialetykkelser, og vi ved, hvordan disse bør variere inden for et designs rammer. Vi ved også, hvordan og hvornår vores dybtræks-teknik ligefrem kan gøre materialet stærkere.

Supplement til de praktiske erfaringer
For at kunne opbygge tilstrækkelig erfaring og knowhow løbende til efterprøvning af de idéer og ønsker I som kunder kommer med,

 

lægger vi mange kræfter i fx digitale simuleringer i kraftfulde digitale 3D-værktøjer - specialudviklet til branchen. Det udgør et uundværligt supplement til den omfattende praktiske erfaring, vi har opbygget i virksomheden gennem årtier.

Vore medarbejdere er veluddannede og erfarne, og vores specielle produktions-software rummer i sig selv store mængder viden. Tilsammen giver det optimale betingelser for produktionen i form af både fleksibilitet, kvalitet og tryghed.

Troværdighed og global klasse
CK Deep Drawing har siden 1910 været en stabil, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til udenlandsk og dansk industri. I dag er maskinparken stor og moderne, matcher det globale marked  og yder en ’state of the art’-præstation inden for avanceret pladebearbejdning og finisharbejder.

 

iso 9001 certifikat 2018

Vi er naturligvis DS/EN ISO 9001:2015 certificeret.

Vi har gennem årene hjulpet mange forskellige brancher til fremstilling af konkurrencedygtige produkter.

Eksempler herpå er køkkenredskaber til storkøkkener, bagerindustrien, desinfektionsmaskiner til hospitaler, dykpumper, VVS, ventilation, produkter til togindustrien, agro-produkter, motorkomponenter af  mange forskellige typer, vindues-elementer, gulvvarmeplader m.m. til byggeindustrien, vandfiltre, – og specielle produkter såsom støvsugerkomponenter og mange designkomponenter til fx belysning/lamper.