underside-header</

Teknologisk udvikling

Gennem de sidste 40 år har vi opbygget grundig erfaring med alsidige og udfordrende dybtræk- og udstansningsopgaver i en branche, som kræver stor faglig tyngde og dybde.

Gennem årene har vi udviklet vores erfaring med bearbejdning af stål og rustfrit stål fra 0,4 mm til 20 mm godstykkelser. Faktisk bygger CK Deep Drawing på erfaring gennem mere end 3 generationer, som har stået bag de skiftende maskiner, og koncentreret sig om at yde kunderne tidens mest gennemførte kvalitet inden for stans, pres og træk.

ckdeepddrawing 406

Det startede med en 135-tons Lagan-presse, og i takt med den teknologiske udvikling samt konstant stigende efterspørgsel er vores maskinpark vokset til en af branchens bedste og mest avancerede, med robotstyring på samtlige maskiner, og med pressere, der kan klare op til 1000 tons presse kraft.

Senest har vi investeret ny Wenzel målemaskine, så vi kan yde den allerbedste service på kontrol af produktionsemnerne.

 

Faste værdier
Meget forandres over tid, men det grundlæggende er altid det samme, nemlig vores stræben mod at være jeres stabile, troværdige, kompetente og kvalitetsbevidste samarbejdspartner ude i den aktive industri, internationalt såvel som i Danmark.

Vi ser det til stadighed som vort ansvar, at I som kunde ender op med den mest hensigtsmæssige og innovative produktion. Således skabes fremskridt, og vi er meget bevidste om, at det aldrig nytter at hvile på laurbærrene, og bare gøre ’som man plejer’.

CK Deep Drawing har altid lagt vægt på de langsigtede relationer til jer som kunder. Dét bygger på gensidig tillid og ansvar, og understreges af, at vi har kunder der har fulgt os helt fra starten. I frugtbart samarbejde udvikler og inspirerer vi hinanden til at imødekomme tidens vekslende og voksende krav.

ckdeepddrawing 363