kompetencer-header-bagground</

Optimeret produktion

Det er dybtræk og udstansning, CK Deep Drawing arbejder med.

Et håndværk vi til stadighed finpudser, udvikler og optimerer efter alle kunstens regler, for at I som kunde kan opnå den optimale form og produktionsproces – også set ud fra en økonomisk synsvinkel.

Vi ser det som vort ansvar, at jeres produkter og delkomponenter formgives og produceres bedst og billigst muligt i det valgte materiale. Det kræver betydelig knowhow, investering i det nyeste og mest højteknologiske maskinel, og ikke mindst den specialiserede software, der skal til.
Derfor investerer vi stort på disse områder.

ckdeepddrawing 194

Vore medarbejdere er veluddannede og erfarne, og vores specielle produktions-software rummer i sig selv store mængder viden. Tilsammen giver det optimale betingelser for produktionen i form af både fleksibilitet, kvalitet og tryghed.

Vi har avancerede robotter på alle maskiner, hvilket medfører mange indlysende fordele. Effektiviteten og kapaciteten øges markant, produktionen bliver billigere, og der opnås en langt mere ensartet og fejlfri produktion. Vore maskiner er nye og effektive, med nogle af de største pressere der fås i branchen.

Det er mest de komplicerede emner, vi laver her i huset. Og ofte vil det dreje sig om små og mellemstore produktionsantal.

Hvis der i produkterne indgår fx beslag eller andre detaljer, som medfører løntunge processer og i øvrigt ikke kræver vores ekspertise, vælger vi at outsource disse opgaver og blandt andet producere dem på egen fabrik i asien. Vi fylder en hel container ad gangen med småemner til forskellige kundeordrer, og kan derved minimere merprisen.

Al montering udføres hos os.

Teknikker
Ud fra ordrens karakter og de analyseresultater vi er nået frem til, konstruerer vi forskellige typer værktøjer i CAD til det enkelte dybtræks-emne, og vælger den bedst egnede presseteknik. Vi får produceret værktøjerne globalt, men udfører selve dybtrækket her hos os.

Der kan være tale om:
– Konventionelt træk
– Krængetræk (vendetræk)
– Hydromekanisk træk til mange specielle emner
– Følgestans
– Finstans
– Prægning
– Toxning
Vi er naturligvis DS/EN ISO 9001:2008 certificeret. 

Materialer
Vi arbejder med mange forskellige materialetykkelser, og vi ved, hvordan disse bør variere inden for et designs rammer. Vi ved, hvordan og hvornår vores dybtræks-teknik ligefrem kan gøre materialet stærkere, også kaldet deformationshærdning.

For at kunne opbygge tilstrækkelig erfaring og knowhow løbende til efterprøvning af de idéer og ønsker I som kunder kommer med, lægger vi mange kræfter i fx digitale simuleringer i kraftfulde digitale 3D-værktøjer - specialudviklet til branchen. Det udgør et uundværligt supplement til den omfattende praktiske erfaring, vi har opbygget i virksomheden gennem årtier.

Vores kompetencer bliver jeres fordel
Samlet set giver CK Deep Drawing's kompetencer jer de optimale betingelser for produktionen i form af både fleksibilitet, kvalitet og tryghed. Hos os sikres I som kunde en faglig troværdighed i global klasse. CK Deep Drawing har siden 1910 været en stabil, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for den danske industri. I dag er maskinparken stor og moderne, matcher det globale marked og yder en 'state of the art'-præstation inden for avanceret pladebearbejdning og finisharbejder.

Vi er i stand til at hjælpe jer frem imod konkurrencedygtige produkter, uanset hvilken branche I befinder jer i.

Eksempler herpå er produktområder som køkkenredskaber til storkøkkener, bagerindustrien, desinfektionsmaskiner til hospitaler, dykpumper, VVS, ventilation, produkter til togindustrien, agro-produkter, motorkomponenter af mange forskellige typer, vindueselementer, gulvvarmeplader m.m. til byggeindustrien, vandfiltre, – og specielle produkter såsom højdemålere til fly, støvsugerkomponenter og mange designkomponenter til fx belysning/lamper.

ckdeepddrawing 324