underside-header</

Vi har investeret i en Wenzel X-orbit 87

Med den nyindkøbte Wenzel X-orbit 87 målemaskine kommer CK Deep Drawing til at kunne klare kontrolmålingerne på selv komplekse emner så hurtigt og så præcist og veldokumenteret, som det overhovedet kan lade sig gøre med moderne teknologi. Vi er dermed sikret et ganske godt stykke ud i fremtiden, da der ganske enkelt ikke fås bedre.

Et monster af præcision
- Der er tale om en gigant af en målemaskine, fortæller direktør Peter Møller fra CK Deep Drawing. – Det er simpelthen "Kæmpen". Den måler 2,5 x 1,5 x 3 meter, vejer 2,8 ton, og står på et kæmpestort granitplan, som er 30-40 cm tykt, helt stabilt og med forstørret plan i forhold til standarden.

 ckdeepdrawing 35506

ckdeepdrawing 35526

- Den gør det muligt at klare ekstremt mange og optimerede målinger, med flere målepunkter end de fleste kan klare, og med mindre belastning af emnerne. Det drejer sig om CNC-styret kontrolmåling foretaget udefra, på selve de fysiske emner.
 

Tidsbesparende og veldokumenteret

- Ud kommer en detaljeret elektronisk rapport. Hermed får vi bedre statistikker og proceskontrol. Maskinen kan også indlæse digitale 3D-modeller af emnerne fra tegnestuen, og denne import medfører, at måleprocessen kan speedes meget op i forhold til konturer og dimensioner, slutter Peter Møller.